Adana'da Yangın Faciası: İki Kuzen Hayatını Kaybetti

Adana'da Yangın Faciası: İki Kuzen Hayatını Kaybetti

Adana'da bir evin üst katında çıkan yangında, zihinsel engelli iki kuzen hayatını kaybetti. İtfaiye müdahalesine rağmen çocuklar dumandan boğuldu.

Habere Hızlı Bakış:

  • Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir evde yangın çıktı.
  • Yangın, evin üst katında başladı.
  • Zihinsel engelli iki kuzen, üst katta mahsur kaldı.
  • İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti, ancak çocuklar hayatını kaybetti.
  • Yapılan ilk incelemede, çocukların dumandan boğulduğu belirlendi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Yalçın Gölge'ye ait iki katlı müstakil evin üst katında, dün akşam saat 20.30 sıralarında yangın çıktı. Aile üyelerinin evin avlusunda oturduğu sırada, zihinsel engelli olan Doğukan Gölge ve kuzeni Can Kurtuluş Nacakçı üst kata çıktı. Bir süre sonra evden alevlerin yükseldiğini gören aile, durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Yangına Müdahale Etti

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, evin üst katını saran alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından yapılan kontrollerde, Doğukan Gölge ve Can Kurtuluş Nacakçı'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Çocukların Dumandan Boğulduğu Belirlendi

Talihsiz çocukların cansız bedenleri üzerinde yapılan ilk incelemede, dumandan boğularak hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Doğukan Gölge ve Can Kurtuluş Nacakçı'nın cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: KRT