Ankara'da Kız Öğrenciye Şiddet: 4 Öğrenci Tutuklu, 2 Öğrenci Adli Kontrolde

Ankara'da Kız Öğrenciye Şiddet: 4 Öğrenci Tutuklu, 2 Öğrenci Adli Kontrolde

Ankara'da lise öğrencisi bir kız çocuğunun darbedilmesi olayıyla ilgili 4 şüpheli tutuklandı, 2 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Ankara'da lise öğrencisi bir kız çocuğunun darbedilmesi olayıyla ilgili 4 şüpheli tutuklandı, 2 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Habere Hızlı Bakış:

  • Ankara'da lise öğrencisi bir kız çocuğu başka kız çocukları tarafından darbedildi
  • Olay videoya kaydedildi, görüntülerin medyaya yansıması üzerine soruşturma başlatıldı
  • 4 şüpheli öğrenci tutuklanırken, 2 öğrenci hakkında adli kontrol kararı verildi

Ankara'da Kız Öğrenciye Şiddet Olayında 4 Tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, medyaya yansıyan haberler üzerine, lise öğrencisi bir kız çocuğunun başka kız çocukları tarafından darbedilmesi ve olayın videoya kaydedilmesiyle ilgili resen soruşturma başlattı.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Soruşturma kapsamında mağdur S.N.H'nin (15) ifadesine başvuruldu ve video kaydı incelenerek şüpheliler tespit edildi. T.N.S. (14), N.K. (14), F.Ü. (14) ve E.N.T. (15) isimli şüpheliler, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Keçiören'deki evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Polis Tutuklu

4 Şüpheli Tutuklandı, 2 Kişi Hakkında Adli Kontrol Kararı

Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan şüpheliler, tutuklanmaları talebiyle Ankara Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. 4 şüpheli, "birden fazla kişi tarafından birlikte cebir tehdit kullanarak çocuğu hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklandı.

Video kaydında yer almayan ancak olayla ilgili olabileceği değerlendirilen Y.A.C. ve K.Ü. hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Ayrıca, 12 yaşından küçük olduğu belirlenen S.K. ise kimlik tespiti yapılıp ailesine teslim edildi.

Kaynak: KRT