Bornova Belediyesi saha gezileriyle sorunları yerinde çözüyor
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve birim müdürleri, ilçenin tüm mahallelerinde saha gezileri düzenleyerek acil ihtiyaçları yerinde çözüme kavuşturuyor.

Bornova Belediyesi, tüm birim müdürleri ve teknik ekipleriyle birlikte ilçenin çeperlerinden merkezine kadar 7 gün 24 saat esasıyla saha gezileri yürütüyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarda, mahallelerin eksikleri sokak sokak gezilerek listeleniyor.
Muhtarların rehberliğinde belirlenen acil ihtiyaçlar, bürokratik süreçlere takılmadan ilgili bürokratların anlık müdahalesiyle çözüme kavuşturuluyor. Yatırım bütçesi halkın önceliklerine göre şekillendirilirken, asfaltlama ve aydınlatma gibi projeler vatandaşların talepleri doğrultusunda hayata geçiriliyor.
Sokaktan Yönetim Anlayışı
Vatandaşlarla kahvehanelerde, sokaklarda ve esnaf ziyaretlerinde bir araya gelen Başkan Ömer Eşki, gece temizlik mesailerinden sabah asfalt serimlerine kadar kenti kesintisiz bir şekilde yaşadıklarını belirtti.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
"Bizim belediyecilik anlayışımızda kararlar makam odalarında değil, Bornovalı hemşehrilerimizin arasında, yani tam olarak sokakta alınır. Tüm birim müdürlerimizle birlikte sahadayız; çünkü tespit ettiğimiz sorunları bürokratik engellere takılmadan, yerinde ve anında çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bornova’yı ortak akılla, sokaktan yönetmeye gece gündüz demeden devam edeceğiz."
Kaynak: Bornova Belediyesi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

