Çekmeköy'de Dünya Yaşlılar Günü Yürüyüşü: Kuşaklar Doğa Parkında Buluştu
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Çekmeköy'de düzenlenen Yürüyerek Gençleşiyoruz etkinliğinde huzurevi sakinleri ve vatandaşlar doğa yürüyüşü yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öncülüğünde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle hayata geçirilen "Yürüyerek Gençleşiyoruz" projesinin İstanbul etabı, Çekmeköy Belediyesi ev sahipliğinde tamamlandı. Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı alanında buluşan huzurevi sakinleri ile bölge sakinleri parkurda adımlarını birlikte attı. Buluşmada kuşaklar arasındaki bağların pekiştirilmesi, yaşlı bireylerin toplumsal yaşama katılımı ve sağlıklı aktif yaşlanma bilincinin güçlendirilmesi hedeflendi.
Kuşaklar Doğa Parkında Bir Araya Geldi
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'in ev sahipliğindeki programa İstanbul Vali Yardımcısı Erhan Günay, Çekmeköy Kaymakamı Ömer Bilgin ve İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü bünyesindeki huzurevlerinde kalan yurttaşlar ile ilçe sakinlerinin yer aldığı organizasyonda, sosyal dayanışmanın ve birlikte vakit geçirmenin kıymeti vurgulandı. Parkur etabının tamamlanmasıyla davetlilere kahvaltı ikram edildi ve keyifli anların ardından organizasyon sona erdi.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.