Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşanan olayda yaralanan öğrenciler için sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş olsun mesajı yayımladı.
11 Öğrenci İçin Geçmiş Olsun Dileği
Sabah saatlerinde meydana gelen elim olayda toplam 11 öğrenci yaralandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin yanı sıra ailelerine, öğretmenlere ve tüm eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Olay Titizlikle Soruşturuluyor
Konuya ilişkin resmi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürecin takip edildiğini ve gerekli tüm adımların atıldığını vurguladı. Emniyet güçlerinin ve ilgili birimlerin konuyu çok yönlü olarak incelediği belirtildi.
"Bu sabah Manisa’mızın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda yaralanan 11 evladımıza, bu elim hadiseden etkilenen tüm yavrularımıza, ailelerine, öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu müessif hadise, ilgili birimlerimiz tarafından..."
Güvenlik Tedbirleri Artırıldı
Yaşanan olayın ardından ilgili güvenlik birimlerinin bölgede gerekli tüm tedbirleri aldığı bildirildi. Turgutlu'daki sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi ve soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

