Doğal ve arkeolojik sit alanlarında usulsüzlük iddiasıyla 258 bin dolar ve 13 bilezik ele geçirildi
Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, usulsüz ruhsat ve rüşvet iddiaları üzerine şüphelilerin işlemlerini tamamladı, çok sayıda delil toplandı.

Mali Suçlarla Mücadele ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, doğal ve arkeolojik sit alanlarında ruhsatların usulsüz şekilde düzenlendiği ve rüşvet karşılığı anlaşmalar yapıldığı öne sürüldü; şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Çok sayıda delilin ele geçirildiği operasyon kapsamında, farklı adreslerde aramalar yapıldı; eski bir belediye meclis üyesine ait evde ise 258 bin dolar ile 13 bileziğe el konuldu.
Haberin Editörü: Emrah Aladağ
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.