Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi; Barış Alper Yılmaz maçı taraftarla kutladı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-1 yendi. Maç sonunda futbolcular tribünleri selamladı.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Kasımpaşa’yı 3-1’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular, galibiyeti kutlamak için taraftarların yanına gitti.
Kale arkasındaki tribünün önüne giden futbolcular, kol kola girerek birlikte marşlar söyledi. Karşılaşmada gol atan Barış Alper Yılmaz’a taraftarlar ayrı bir sevgi gösterisinde bulundu.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Bütün futbolcular soyunma odasına girdikten sonra taraftarlar, Barış Alper’in tekrar sahaya çıkması için tezahüratlarda bulundu. Bir süre sonra sahaya dönen Barış Alper Yılmaz, kale arkasındaki bölüme giderek taraftarları selamladı.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.