İkizce'deki yol çalışmalarında 2 kilometre geride kaldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Yoğunoluk ve Devecik mahallelerini birbirine bağlayan 3,6 kilometrelik güzergahın 2 kilometresinde beton yol çalışmasını.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Yoğunoluk ve Devecik mahallelerini birbirine bağlayan 3,6 kilometrelik güzergahın 2 kilometresinde beton yol çalışmasını bitirdi. Kalan kısımlarda sürdürülen çalışmalarla bölgenin ulaşım standardının artırılması amaçlanıyor.
Muhtar Tombaş'tan Teşekkür
Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Tombaşlı Mahallesi Muhtarı Recai Tombaş, "Yıllardır özlemle beklediğimiz bir çalışmanın hayata geçirilmesinden memnuniyet duyuyoruz. Hilmi Güler Başkanımızdan Allah razı olsun. Burası aynı zamanda Çaybaşı İlküvez-Devecik ve Yoğunoluk mahallelerine hitap eden bir güzergâh. OSKİ ekipleri de yıllardır gelmeyen su sorununu çözdü. Hepsinden Allah razı olsun." dedi.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Ünye'deki Yol Çalışmaları
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 7 Ekim 2026 tarihinde Ünye Çatak Mahallesi’nde İkizce karayoluna bağlantı sağlayan 1,8 kilometrelik güzergahta beton yol çalışması yürütmüştü.
Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.
