Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bu yıl onuncu defa kahveseverleri buluşturan Ankara Coffee Festivali kapsamında belediyenin kuruluşu olan ONON Kafe standında tezgahın arkasına geçti.
Bilkent Center'da Barista Tezgahına Geçti
Başkentteki Bilkent Center yerleşkesinde geniş bir katılımcı kitlesiyle gerçekleştirilen organizasyonda önlüğünü giyen Başkan Akın, fincanların başına geçerek ziyaretçilere özel içecekler sundu. Balıkesir’in samimi konukseverliğini festivale yansıtan Akın, Ankaralı kahve tutkunları ve hemşehrileriyle sohbet etti.
Sosyal Belediyecilik ve Yerel Marka Hamlesi
Sosyal belediyecilik ilkeleri çerçevesinde vatandaşları ekonomik ve kaliteli lezzetlerle buluşturmayı hedefleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kentin öz markasıyla Ankara'da yoğun ilgi topladı. "Adı Da Tadı Da Bizden" sloganıyla hizmet veren işletme, festival süresince sunduğu zengin menüsüyle katılımcılardan tam not almayı başardı.
Şube Sayısı 30'a Ulaştı
Markanın kaydettiği gelişimi ve festival alanındaki yüksek ilgiyi değerlendiren Ahmet Akın, çalışmalara ilişkin memnuniyetini şu ifadelerle paylaştı:
"ONON olarak hem Balıkesir’imizi tanıtıyoruz hem de ONON’un lezzetlerini bütün Ankaralılar ile buluşturduk. Gerçekten ONON, çok hızlı büyüyen bir marka haline geldi. Şu ana kadar 30’uncu şubemizi açtık. Vatandaşlarımız güzel vakit geçirirken en önemlisi ise adı da bizden tadı da bizden. Hem yerli hem de milli. ONON kafelerimizde vatandaşlarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İlgi oldukça büyük. Hem içecek hem de yiyecek çeşitlerimiz ile festivalin en sevilen markalarından oldu. Bu gurur verici"
Büyüme ivmesini sürdüren yerel kahve zincirinin, ulaştığı 30 şubelik ağın ardından farklı kentlerdeki tanıtım ve yaygınlaşma planlarına devam etmesi bekleniyor.

