Kahramanmaraş'ta MHP konvoyunda kaza: 1 ölü, 7 yaralı
Kahramanmaraş'ta MHP konvoyunun yaptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında milletvekili ve il başkanının bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta MHP'li milletvekili ve il başkanının bulunduğu konvoyun otomobille kamyonetin çarpışması sonucu yaptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında Zuhal Karakoç ve Mansur Metehan'ın da bulunduğu 7 kişi yaralandı. Afşin-Göksun kara yolunda meydana gelen kazada, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç ile MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mansur Metehan'ın ilçedeki ziyaretleri dolayısıyla yola çıkıldığı öğrenildi.
İHA'nın aktardığına göre, kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişinin yaralandığı belirtildi, ancak daha sonra yaralı sayısının 7 olduğu aktarıldı. Yaralananlar arasında Milletvekili Zuhal Karakoç ve şoförünün de bulunduğu bildirildi. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
