Mahsun Kırmızıgül konseri İskenderun’da yüz bin kişiyi buluşturdu
İskenderun’daki 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Mahsun Kırmızıgül sahne aldı; konser yüz bin kişiyle taştı.

İskenderun’da, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Mahsun Kırmızıgül konseri yüz bin vatandaşın katılımıyla Atatürk Anıt Alanı’nda tarihi bir geceye dönüştü.
Vatandaşlar konser alanını saatler öncesinden doldururken, festival coşkusunu hep birlikte yaşadı. Mahsun Kırmızıgül’ün sahneye çıkmasının ardından on binlerce kişi sanatçının seslendirdiği sevilen eserleri hep bir ağızdan söyledi; konser boyunca alkışlar ve tezahüratlar yükseldi.
Şarkılara cep telefonu ışıkları eşlik ederken, festival alanı görsel bir şölene dönüştü. İskenderun’un dört bir yanından ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar, müzik dolu gecede hem eğlendi hem de festivalin birlik ve beraberlik ruhunu birlikte yaşadı.
İskenderun Belediyesi yetkilileri, konsere gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bu muhteşem geceye ortak olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Festival coşkusunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberin Editörü: Okan AVŞAR
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Okan AVŞAR, küresel teknoloji trendleri ve dijital ekonomi alanında uzmanlaşmış kıdemli bir haber editörüdür. Karmaşık dijital gelişmeleri, veri odaklı analizler ve tarafsız bir habercilik süzgecinden geçirerek okuyucuya aktaran AVŞAR, yayıncılık etiği ve doğruluk ilkeleri konusunda yüksek standartlara sahip profesyonel bir içerik üreticisidir.
