Şanlıurfa'da polisle çatışan firari şüpheli intihar etti
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde polisle çatışmaya giren firari şüpheli Celal Çaltı, kaldığı odada ölü bulundu. Şüphelinin intihar ettiği belirlendi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Çankaya Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, firari şüpheli Celal Çaltı kaldığı odada ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, şüphelinin kaldığı odada silah bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye zırhlı polis araçları ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alan ekiplerin teslim olma çağrısına silahla karşılık veren şüpheli ile çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından şüpheli başından vurulmuş halde bulundu.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen şüphelinin kendi silahıyla intihar ettiği öğrenildi. Ölüm haberini alan yakınları ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşanırken, cenaze otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
