TİMBİR Heyeti Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti, İş Birliği Konuları Görüşüldü
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve heyeti, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek medya ve emniyet iş birliğini, dezenformasyon mücadelesini ele aldı.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan ile Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette medya ve emniyet teşkilatı arasındaki iş birliği, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, dijital medyanın gelişimi, güvenli internet kullanımı ve dezenformasyonla mücadele konuları ele alındı.
Basın mensuplarının çalışma koşulları ile toplum güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. TİMBİR heyeti, Ankara İl Emniyet Müdürü’ne misafirperverliği için teşekkür ederek, karşılıklı iş birliği ve iletişimin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Haberin Editörü: Emrah Aladağ
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.