Tokat'ta 2 Gündür Kayıp Olan Abdullah Erdoğar Kelkit Çayı'nda Ölü Bulundu
Tokat Erbaa'da 2 gündür aranan 4 çocuk babası epilepsi hastası Abdullah Erdoğar'ın Kelkit Çayı'nda cansız bedeni bulundu.

Tokat ilinin Erbaa ilçesinde iki gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Abdullah Erdoğar, başlatılan geniş çaplı aramalar sonucunda Kelkit Çayı'nda ölü olarak bulundu.
Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki Kayıp İhbarı
Olay, Ziya Gökalp Mahallesi'nde ikamet eden 62 yaşındaki dört çocuk babası Abdullah Erdoğar'ın 26 Eylül tarihinde cep telefonunu evde bırakarak dışarı çıkmasıyla başladı. Epilepsi hastası olduğu bilinen Erdoğar eve dönmeyince endişelenen ailesi durumu hemen polis merkezine bildirdi.
Kelkit Çayı Kenarında Yoğunlaşan Aramalar
Balık tutmayı çok sevdiği ve daha önce de sık sık Kelkit Çayı kenarına gittiği bilinen Abdullah Erdoğar için güvenlik güçleri bu bölgede alarm durumuna geçti. Sabah saatlerinde başlatılan arama faaliyetlerinde polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri görev aldı. Operasyonda iki bot, üç dron ve çok sayıda personel aktif olarak kullanıldı.
Arama çalışmalarının yürütüldüğü sahaya gelen Erbaa Kaymakamı Remzi Demir, olay yerine intikal ederek yetkili ekiplerden son durum hakkında detaylı bilgi aldı. Ekiplerin titiz çalışması neticesinde Abdullah Erdoğar'ın cansız bedeni çay yatağında tespit edildi.
Cenaze İnceleme İçin Morğa Kaldırıldı
Balık avlamak amacıyla gittiği tahmin edilen çay kenarındaki kişisel eşyalarından yaklaşık 500 metre mesafede sudan çıkarılan Erdoğar'ın cenazesi, olay yerindeki ilk incelemelerin ardından Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan ön kontrollerde talihsiz adamın vücudunda herhangi bir kesici veya delici alet yarasına rastlanmadığı kaydedildi.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.