Boca Juniors'tan Lucas Torreira İddiası
Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, Boca Juniors'ın transfer listesinde yer alırken, oyuncu ve kulüp başkanı Riquelme arasındaki iletişim sürüyor.

Arjantin ekibi Boca Juniors, 2027 yılındaki başkanlık seçimi ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda Galatasaray'ın 30 yaşındaki futbolcusu Lucas Torreira'yı transfer listesinin ilk sırasına aldı. Akşam gazetesinin aktardığına göre, Arjantin kulübü bu transfer için yaklaşık 10 milyon Euro'luk bütçe ayırmayı amaçlıyor.
Torreira'nın Açıklamaları ve İletişim
Daha önce yaptığı açıklamalarda çocukluğundan bu yana Boca Juniors taraftarı olduğunu belirten Lucas Torreira, kulüp başkanı Juan Roman Riquelme ile düzenli olarak iletişim halinde olduklarını ifade etti. "Boca'da oynamak istiyorum" diyen Uruguaylı futbolcu, geçmişte annesini kaybettiği dönemde de kulüple temas kurduklarını ancak şartların zorluğu nedeniyle transferin gerçekleşmediğini kaydetti.
Galatasaray'daki Performansı
Sarı-kırmızılı formayla 4 yıllık süreçte sezon başına ortalama yalnızca iki maç kaçırdığını belirten Torreira, bu müsabakaları sakatlık nedeniyle değil yalnızca kart cezaları sebebiyle kaçırdığını vurguladı. Galatasaray ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu, kulüp yönetiminin kendisinin takımda kalmasından yana olduğunu belirtti.
Futbol kategorisinden bir başka haber:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

