Kenan Karaman: Beşiktaş'ın bu sezon şansı yüksek
Eski Beşiktaş futbolcusu Kenan Karaman, HT Spor'a yaptığı açıklamada siyah-beyazlı takımın yeni yapısıyla şansının yüksek olduğunu belirtti.

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Schalke 04 kaptanı Kenan Karaman, HT Spor ekranlarında yayınlanan Satır Arası programına konuk olarak özel açıklamalarda bulundu. Bundesliga'ya yeniden yükseldiklerini belirten Kenan Karaman, ana hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.
Almanya ve Türkiye'deki futbol atmosferini değerlendiren Kenan Karaman, taraftarların Türkiye'de daha dinamik olduğunu ifade etti.
"Schalke gerçekten inanılmaz büyük bir kulüp. Almanya'nın her yerinde Schalke taraftarı var. Bu, bir futbolcu için gerçekten çok özel bir duygu. Tabii Türkiye'de dinamikler daha hızlı olduğu için, hele büyük bir takımda oynuyorsan, bazen durum daha farklı oluyor. Almanya'da daha sakin diyebilirim. Hem Almanya hem de Türkiye için şunu söyleyebilirim: Taraftarlar Türkiye'de daha dinamik oluyor. Tabii sonuçlar kötü olduğunda tepkiler daha büyük olabiliyor. Almanya'da ise daha sakin bir ortam var diyebilirim."
Beşiktaş'ın Şansı ve Takım Kurgusu
Beşiktaş'ın maçlarını izlediğini belirten Kenan Karaman, siyah-beyazlıların yeni hocayla güzel bir hava yakaladığını vurguladı. Kenan Karaman, Beşiktaş'ın şansının bugün yüksek olduğunu ve maçı kazanmalarını umduğunu dile getirdi.
Futbol kategorisinden bir başka haber:
"Beşiktaş'ın şansı bugün yüksek. Umarım maçı da kazanırlar. Bence Italiano hoca, takımı güzel hazırlayacaktır. Çünkü her maçta gerçekten kendi oyun felsefesini görebiliyorsun."
Beşiktaş orta sahasındaki oyuncuları değerlendiren Kenan Karaman, Salih, Olaitan ve Orkun'un birbirlerini çok iyi tamamladıklarını ifade etti.
Batışuayi Anısı
Programda Michy Batshuayi ile ilgili bir anısını anlatan Kenan Karaman, şut antrenmanı sırasında yaşanan olayı aktardı.
Futbol kategorisinden bir başka haber:
"Beşiktaş döneminde şut antrenmanı yapıyorduk. Batshuayi de çok sert bir şut çekti ve topu tesislerin dışına attı. Neyse, antrenman bitti, biz de içeri giriyorduk. Bir baktık, polis tesislere gelmiş. Top resmen polis arabasına çarpmış, hatta arabanın camı falan kırılmış. Biz de orada bir güldük, bütün takım şok olmuştuk. Batshuayi'ye şaka yollu, “Batshuayi, seni alıp götürecekler şimdi!” diyorduk."
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
