Kerem Demirbay'dan Galatasaray açıklaması: Sözlerim çarpıtıldı
Kasımpaşa forması giyen Kerem Demirbay, Galatasaray dönemiyle ilgili sözlerinin bağlamından koparıldığını ve şampiyonlukların değerini sorgulama niyeti olmadığını belirtti.

Kasımpaşa forması giyen futbolcu Kerem Demirbay, Galatasaray dönemiyle ilgili yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, röportajdaki sözlerinin bağlamından koparıldığını ifade etti.
Açıklamalarının Çarpıtıldığını Belirtti
Kerem Demirbay, son dört yıllık şampiyonlukların büyük bir emeğin ve mücadelenin sonucu olduğunu vurguladı. Kerem Demirbay, "Bugün yayınlanan bir röportajımda Galatasaray ile ilgili sözlerimin bağlamından koparılarak çarpıtıldığını ve bunun doğal olarak tepkilere yol açtığını gördüm. Söylemek istediklerimle ortaya çıkan algı arasında ciddi bir fark olduğu için konuya açıklık getirmek istiyorum" dedi.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Emeğe ve Mücadeleye Saygı Vurgusu
Sürecin iki yılında takımda yer aldığını belirten futbolcu, maddi ve manevi zorluklarla karşılaştıklarını ancak bunu hiçbir zaman bahaneye dönüştürmediklerini kaydetti. Kerem Demirbay, "Röportajda ifade etmek istediğim de tam olarak buydu: Yaşanan zorluklar kazanılan şampiyonlukların değerini azaltmaz, aksine o başarıların arkasında ne kadar büyük bir emek ve fedakârlık olduğunu gösterir. Sözlerimin çarpıtılması sonucunda Galatasaray camiasında oluşan kırgınlığın farkındayım ve bundan dolayı üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.
