Serdar Ali Çelikler'den A Milli Takım İçin Romulo Önerisi
UEFA Uluslar Ligi yenilgileri sonrası konuşan Serdar Ali Çelikler, Leipzig forması giyen Brezilyalı golcü Romulo'nun A Milli Takım'a kazandırılması gerektiğini belirtti.

UEFA Uluslar Ligi'nde üst üste alınan başarısız sonuçların ardından A Milli Takım kadrosu tartışma konusu olurken, spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den dikkat çekici bir teklif geldi. İtalya'ya 4-1 ve Fransa'ya 1-0 mağlup olan millilerin hücum hattı eleştirilirken, gündeme yeni bir isim geldi.
Leipzig Forması Giyen Romulo Gündemde
NEO Spor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Serdar Ali Çelikler, Almanya'nın Leipzig ekibinde top koşturan 24 yaşındaki Brezilyalı santrfor Romulo'nun milli takıma kazandırılması gerektiğini savundu.
"Yunanistan'da siyahi santrfor gördüm abi dün. Biraz da bu işler lazım, bunu genel bir tartışma olarak ortaya atayım. Romulo'yu biz niye milli yapmıyoruz abi? Brezilya da kullanmıyor."
Romulo'nun Kariyeri ve Bonservis Detayı
Daha önce Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren genç futbolcu, Türkiye'deki çıkışının ardından dikkatleri üzerine çekti.
Göstermiş olduğu etkili grafik sayesinde 20,5 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Bundesliga temsilcisi Leipzig'e transfer olan golcü oyuncunun kariyerinde henüz hiçbir resmi milli takım forması giymemiş olması bu önerinin temelini oluşturuyor.

Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.