Fenerbahçe Aston Villa'ya 6-0 Yenildi, Oğuz Aydın Alkışlandı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa'ya deplasmanda 6-0 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarlar, sahadaki çabasıyla öne çıkan Oğuz Aydın'ı tribüne çağırdı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabının ikinci hafta mücadelesinde İngiliz ekibi Aston Villa'ya deplasmanda 6-0 mağlup oldu. Villa Park'ta oynanan karşılaşmada ağır bir yenilgi alan takımda, milli futbolcu Oğuz Aydın'ın performansı öne çıktı.
Karşılaşma boyunca sahanın her alanında pres yapan ve iki yönlü katkı sağlamaya çalışan genç kanat oyuncusu, hücumdaki üretkenlik sıkıntısına rağmen bireysel girişimleriyle rakip savunmayı zorladı. Oğuz Aydın, sahadaki mücadelesiyle takımın en çok çabalayan ismi olarak dikkat çekti.
Maçın bitiş düdüğünün ardından deplasman tribünündeki binlerce Fenerbahçe taraftarı, farklı mağlubiyet nedeniyle takıma tepki gösterdi. Taraftarlar, soyunma odasına giden futbolcular arasından yalnızca Oğuz Aydın'ı özel olarak tribünlerin önüne çağırdı ve forma aidiyeti nedeniyle alkışlarla tebrik etti.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
