Sakarya Karasu SGM'de Anne-Çocuk Mutfak Atölyesi Düzenlendi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu SGM'deki Erken Çocukluk Eğitim Programı kapsamında anne-çocuk mutfak atölyesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde sürdürülen Erken Çocukluk Eğitim Programı, dört ila altı yaş grubundaki çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen anne-çocuk mutfak atölyesi renkli anlara sahne olurken, minikler anneleriyle beraber pizza yapıp yeni beceriler edindi.
Anne-Çocuk Mutfak Atölyesi
Oyun, sanat ile etkinlik temelli çalışmaların yürütüldüğü programda minik şefler mutfağa girerek hazırlık yaptı. Anneleriyle eğlenerek öğrenen çocuklar, el becerilerini ilerletirken paylaşma ruhunu ve birlikte üretme sevincini deneyimledi.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.